Opskrifter til nemmere madlavning

Del Artiklen:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

7Opskrifter.dk er Danmarks førende madportal, fyldt med gratis madopskrifter til at inspirere dig i hverdagen til nemmere madlavning. Siden startede tilbage i 2012 og har siden da vækstet sig til at være blandt en af de største i Danmark i dag.

Uanset om du har lyst til sushi, burger eller tortilla – Ja, så har 7Opskrifter.dk formentlig lige den opskrift du går og leder efter.

Som gæst kan du gratis lede og sortere i mellem alle deres opskrifter. Du kan også oprette en bruger og dele dine egne opskrifter på god madlavning med alle de andre madglade mennesker der besøger hjemmesiden dagligt.

De har igennem tiden lavet opskrifter inden for rigtigt mange områder så som kager, vafler, risengrød og gryderetter. De har søgt med lys og lygte for at finde de bedste opskrifter til vores brugere.

Faktisk får hjemmesiden mere end 10.000 besøg om dagen, hvilket jo er enormt meget trafik for en dansk madopskrift hjemmeside der tilbyder gratis opskrifter på madlavning og inspiration til hurtig og god mad derhjemme. Med denne store mængde af besøg om dagen stiller det store krav til deres side.

Derved har de på 7opskrifter.dk gennemgået hele deres opstilling, hjemmeside og bagvedlæggende processer. De har skabt en ny hjemmeside som skal være med til at bringe dem ind til det nye årti. Den nye side gør søgning i deres mange opskrifter nemmere, forbedre bruger oplevelsen og har generelt givet hele brugeroplevelsen et løft.

Bannerplads sælges

Get updates and learn from the best

Flere artikler