Trænger badeværelset til en renovering – sådan kommer du i gang

Del Artiklen:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Er du på jagt efter god inspiration og troværdig viden omkring renovering af badeværelse eller måske etablering af et helt nyt badeværelse? 

Så læs med her, hvor du får fin indsigt i den bedste måde at søge inspiration på og på hvordan du finder det rette murerfirma, som du trygt kan overlade dine drømme til. Begge dele er næsten lige svært, for der er så meget inspiration og så mange murerfirmaer at vælge imellem, at det kan være svært at træffe de rigtige valg.

Ekstra nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

Når vi køber vores bolig er det sjældent et helt  eller næsten nybygget hus. En bolig med nogle år på bagen kan sagtens være et både sundt og fornuftigt køb, – men det er sjældent, at køkken og badeværelse er sådan helt i vores egen stil. Vi kan leve med det i nogle år, før en renovering trænger sig mere og mere på.

Har dit badeværelse en fin størrelse og har du kun behov for det ene, så er en renovering den bedste løsning for dig. Har du derimod brug for et badeværelse mere, så skal du tænke over, i hvilken grad det nuværende badeværelse skal renoveres og hvor du vil have et nyt badeværelse.

I et nyt badeværelse skal der føres rør til vand og kloak. Derfor vil den mest optimale beliggenhed være i nærheden af køkken, bryggers eller dit eksisterende badeværelse. Det vil være en økonomisk god beslutning, for så skal rørene ikke føres så langt, hvilket bliver billigere for dig, på en i forvejen dyr post. 

Sådan finder du god inspiration til nyt badeværelse

Er du kommet så langt, at du nu er i gang med at søge inspiration til indretningen af nyt badeværelse, – finde billeder, sammenligne farver, kigge på lækre materialer og bare drømme om et nyt og lækkert badeværelse.

Så er du faktisk endt det helt rigtige sted, for internettet er fyldt med billeder af badmiljøer i alle mulige forskellige stilarter og størrelser. Her kan det være let at komme lidt på afveje, for det vil være ærgerligt at sidde og kigge på de kæmpestore badeværelser på langt flere kvadratmeter, end du har til rådighed. 

Vælg de billeder af nye badeværelser, som har nogenlunde samme størrelse som dit. Så får du nemlig et meget bedre billede af, hvad der er muligt i dit badeværelse. Du kan også tage på besøg i nogle badbutikker, hvor du kan se forskellige badeværelser i flere forskellige stilarter. 

Det giver dig et lidt bedre fornemmelse af dine muligheder, når du kigger på et badeværelse i normal størrelse. Som udgangspunkt skal  du inkludere alt det, som du godt kunne tænke dig. Herefter er det nemlig meget lettere at sætte dine ønsker i prioriteret rækkefølge. 

Find det bedste murerfirma

Nogle gange kan det sværeste være at få taget hul på projektet. For hvem er det lige,man skal kontakte og hvordan kan man være sikker på, at man vælger det helt rigtige murerfirma?

For det første skal du altid kontakte et murerfirma, der har erfaring i at renovere og etablere badeværelser, for det er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

Desuden giver det dig også en god sikkerhed for, at et murerfirma der har været igennem processen mange gange, ved lige nøjagtig, hvad der kan lade sig gøre og hvad der ikke er en god ide. 

Med Murerfirmaet.dk får du det hele og mere til. For her kan du være sikker på at dialogen med dig omkring dit projekt, også er helt i top.

Du får både indsigt i og viden om dit badeværelsesprojekt

Når du vælger Murerfirmaet til at stå for opsætte et nyt badeværelse, så er du i sikre hænder fra start til slut. I starter med en snak om dine ønsker og dit budget, herefter aftaler i et tidspunkt hvor Murerfirmaet kan komme forbi og kigge på dit nuværende badeværelse

Herefter vil du modtage et skriftligt tilbud, som er udfærdiget i forhold til dine ønsker og dit budget. I tilbuddet indgår også et tidsforløb, så du kan se, hvor længe arbejdet forventes at vare. Er det dit eneste badeværelse, er det nemlig også super vigtig information, for du skal enten benytte dig af naboens toilet eller du skal leje en toiletvogn. 

Hos Murerfirmaet sætter vi en ære i at give dig al den information, som du har brug for. For det er det mest optimale udgangspunkt for, at du kan træffe et valg, der er baseret på både viden og indsigt. Hos Murerfirmaet får du altid

  • Specialiserede og professionelle murere
  • Murere med relevant og opdateret viden om regler og lovgivning
  • Forslag til indretning og valg af materialer
  • En erfaren byggeleder som kontaktperson
  • Sparring og vejledning under hele forløbet
  • Besigtigelse og et gratis og uforbindende tilbud på din opgave

Når du vælger os som din samarbejdspartner på dit projekt drømmebadeværelse. Desuden kan du lade Murerfirmaet stå for hele entreprisen, så kan du koncentrere dig om din hverdag, uden at skulle koordinere håndværkere, have styr på materialer og eventuelle forsinkelser og meget mere. Alt det klarer Murerfirmaet for dig, så du undgår uønskede overraskelser, der kan påvirke dit budget negativt. 

Tag kontakt til Murerfirmaet.dk og kom godt i gang med dit projekt!

På så stor og dyr en opgave som et nyt badeværelse, er det vigtigt, at du og dit murerfirma har en god kemi. At du forstår hvad er bliver sagt og at det hele ikke foregår i et fagsprog, hvor du ikke forstår halvdelen. Vi forstår vigtigheden af den gode kommunikation, for vi lever af tilfredse kunder. 

Du kan altid trygt og helt uden forpligtelser tage kontakt til Murerfirmaet for at få et tilbud på et nyt badeværelse eller en renovering af et eksisterende badeværelse. Vi sætter en ære i at informere dig grundigt om hele dit projekt og give dig et kvalificeret tilbud, som altid vil kunne rettes til, så det passer perfekt til dit budget og dine ønsker for et nyt badeværelse der er moderne og præcis som du ønsker det. 

Bannerplads sælges

Get updates and learn from the best

Flere artikler